Lent trener kursholdere i Statsbygg.

Denne høsten har Lent gjennomført den sjette runda med kursholderkurs for Statsbygg. Kurset består av tre samlinger med hovedvekt på praktiske metoder. Vi vektlegger trening og utprøving av metodikk som kan skape større læringsutbytte for deltakerne på kurset.

Vi er av den oppfatning at deltakere i mye større grad tar verktøy og teori ut i praksis etter å ha fått testet dem ut i trygge rammer. På bakgrunn av dette er det gjennomgående i alle samlingene å rette fokus mot en variasjon av teori og praksis, og deltakerne involveres ved bruk av ulike deltakende metoder.Som kursholder er presentasjonsteknikk av stor betydning. Stemmebruk og kroppsspråk har betydning for hvordan du blir oppfattet av kursdeltakerne og for hvordan budskapet du ønsker å formidle kommer frem. En del av innholdet i kurset er derfor at hver enkelt deltaker gjennomfører en individuell presentasjon tidlig i kursforløpet som de får tilbakemeldinger på både fra de andre deltakerne og av kurslederne fra Lent. Vi bruker også videodokumentasjon av presentasjonene med påfølgende individuell videoanalyse og veiledning. Vi har også god erfaring med at deltakerne gjennomfører en presentasjon på slutten av samlingen hvor de tar i bruk teori og verktøy vi har gjennomgått i kursdagene. Ved en slik presentasjon vil de få anledning til å se hva de har forbedret seg på, samt hvor de siste justeringene må foretas før eksamen/endelig vurdering. Denne presentasjonen gjennomføres enten individuelt eller i grupper.

Tilbakemeldingene fra kursdeltakerne i Statsbygg tyder på at dette kursforløpet møter et opplevd behov. Vi er stolte og glade for muligheten vi har fått til å jobbe tett med mange av Statsbygg sine ansatte og ser frem til flere runder med kursholderkurs.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s