Hvorfor jobbe styrkebasert?

Har det noen effekt? Gjør det en forskjell? Det er mange som ønsker tall og «harde fakta». Nå har Det norske Veritas forsøkt å lage en samfunnsøkonomisk analyse av det arbeidet som gjøres av Arbeidsinstituttet i Buskerud – med bruk av et styrkebasert tenkesett i arbeid med ungdom som står i fare for å bli «tidlig skolesluttere». Rapporten konkluderer med at tiltaket gir store samfunnsøkonomiske besparelser, store helsemessige gevinster og bidrar til å skape økt samfunnsdeltagelse. Gratulerer til Arbeidsinstituttet! Dette inspirer til videre spredning av tenkesettet. 

Les mer om undersøkelsen her: http://kronprinsparetsfond.no/nyheter#/pressreleases/sparer-samfunnet-for-2-7-milliarder-kroner-982296

Bjørn Hauger

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s