Enda en blogg om ledelse?

Vi har i Lent snakket lenge om å lage blogg. Men trengs det egentlig enda en blogg om ledelse og arbeidsliv? Hvorfor skal Lent ha en egen blogg? Vi er jo allerede på Facebook, vi har en nettside, og vi har konto på Twitter.

Jo, vi ønsker og ser behovet for en Lent-blogg. Vi ønsker at prosessbloggen.no skal være en blogg som er litt mer frittalende, provoserende, engasjerende og utfordrende – uten bare å ha de feteste overskriftene og de enkleste løsningene. Vi ønsker at innholdet og spørsmålene i denne bloggen skal ta oss i retningen av en ledelse for nye tider.

Hvorfor prosessbloggen?

Hensikten med bloggen er sammen å tenke høyere og lenger om prosessledelse og styrkebasert tenkning som vi anser som viktige tankesett i møtet med en ny type arbeidsliv. I tillegg vil vi skape en samtalearena for meninger rundt prosessledelse og styrkebasert tenking. Vi ønsker at  våre lesere (altså du!) skal dele praktisk erfaring, stille spørsmål og delta slik at bloggen er levende og pulserende.

Hvorfor ledelse for nye tider?

Dette er ikke kun en blogg for offisielle ledere. Vi i Lent tror at vi alle spiller en lederrolle i ulike situasjoner og prosesser, noe som også er med på å prege den tiden vi lever i. I et samfunn som i økende grad er basert på utnyttelse av kunnskap, vil en organisasjons verdi og livsgrunnlag avhenge av evnen til å mestre komplekse prosesser, omstille seg hurtig og anvende medarbeidernes ressurser for å oppnå konkrete mål. Kompetanse innen prosessledelse øker muligheten for at enkeltpersoner og team kan ha meningsfulle samtaler, generere nye ideer, realisere mål og virkeliggjøre visjoner og verdier sammen.

Vi tror og håper at vi gjennom ”prosessbloggen.no” med undertittelen ”ledelse for nye tider” kan bety en forskjell for organisasjoner, enkeltpersoner og nettverk. Vil du være med på reisen?

 

Av Therese Idsøe, Lent AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s