Bør prosessledelse bli en like selvsagt kompetanse som prosjektledelse?

130913_178_Lr_AdobeRGB-2Mange prosjektledere opplever at de har gode verktøy og modeller til å lede og kontrollere prosjekter, men savner ferdigheter i å håndtere de mellommenneskelige prosessene som gjør at prosjektene faktisk skaper resultater.

Prosesslederstudiet til Lent er utviklet nettopp med tanke på dette, utløse det største potensialet i enkeltmennesker, team og organisasjoner. I Oslo har vi akkurat avsluttet semesterets studie, mens vi i april kjører i gang med nytt kurs i Kristiansand. Her finnes deltakere fra privat, offentlig og frivillig sektor.

Lent satte opp prosesslederstudiet på oppfordring fra ulike aktører. Blant annet har mange prosjektledere med ingeniørbakgrunn etterspurt opplæring i praktiske ferdigheter og verktøy som bidrar til å involvere medarbeidere på måter som både skaper resultater og som er motiverende for den enkelte.

Studiet har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne:

”Et veldig nyttig studium som har gitt meg konkrete verktøy for å lede prosesser jeg står i til daglig”. Jesper Lidenberg, Aker Solutions

”Studiet har gitt meg ulike metoder og verktøy for å få til utvikling og endringer. Studiet har fokus på å bygge på styrkene og involvere de ansatte.” Hege Lønning, leder i Miljøfyrtårn.

”Studiet har gitt meg nye ideer, vinkler, metoder og verktøy i mitt daglige arbeid som leder av ulike prosesser. Samtidig har det fokusert på betydningen av struktur og de ansattes delaktighet.” Ola Schiager, Rektor ved Bjørnegård skole

 

Av Pål Tanggaard

 

For mer informasjon:

www.prosesslederstudiet.no

eller ta kontakt med Eivind Nilsen på 97 57 31 85 / eivind@lent.no

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s