Studere smart og grill deg en pølse!

Beste tegn på at eksamen nærmer seg er fuglekvitter, sol og fristende parkliv. Det slår aldri feil. Sammen med alle luktene og smakene som denne årstida byr på kommer også den ilende eksamensfølelsen. Den kan kjennes ut som en varm sommerbris du ønsker velkommen eller ukontrollerte lynnedslag. Vet du med deg selv at du har jobbet jevnt gjennom året så kan det være at grillpølsa i parken med gode venner kjennes fortreffelig. Er det motsatte tilfelle, kan den ha en viss bismak. Vi i Lent tror på FUDS – Fritid Uten Dårlig Samvittighet, og gjennom våre kurs kan vi gi deg kunnskap og motivasjon til å få til akkurat det.

Tenker du at du gjennom øvelse og bevissthet kan bli enda mer effektiv i ditt studiearbeid? Er du en av dem som tror at du som student kan ta kontroll over egne mål, planer og sikre en god og målrettet studiehverdag? I så fall kan vårt kurs i studieteknikk passe for deg!

Kurset gir ingen fasit for hvordan du skal bli den perfekte student, men det skal hjelpe studenter i å reflektere over egne strategier og vise dem alternative studieteknikker og strategier for å bli en enda mer effektiv og motivert student. Kurset i studieteknikk er basert på høy grad av egenaktivitet og interaksjon mellom oss som kursholdere og studentene. Faglig sett er kurset basert på forskningsbasert teori om det å studere og lære, samt de erfaringene vi har gjort oss som studenter selv.

Nyt eksamenstiden og ta deg ei velfortjent pause i eksamensforberedelsene!

Therese Idsøe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s