Styrkebasert prosessledelse i NAV

NAV gjør et viktig arbeid med å skape et inkluderende arbeidsliv. I hvert fylke har NAV egne ressurs- og kompetansentre for å skape et inkluderende arbeidsliv (NAV Arbeidslivssentre). Her finnes det en rekke dyktige fagfolk som kan tilby bedrifter prosessveiledning og støtte i arbeidet med å forebygge sykefravær – og  hindre frafall og øke sysselsettingen.

For å styrke sin kompetanse ytterligere på dette området har mange av Arbeidslivsentrene engasjert Lent as for å ”kurse” og trene sine ansatte innen fagfeltet styrkebasert prosessledelse. Lent har allerede holdt kurs for Arbeidslivssentrene i Aust- og Vest-Agder,  Østfold og Nordland.

Nå har Lent as fått i oppdrag å gjennomføre et større opplæringsprogram i prosessledelse for Arbeidslivssentrene i Buskerud og Vestfold. Opplæringen starter opp i februar 2015 og skal foregå over ett år.

Vi gleder oss til samarbeidet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s