Demokrati 2.0 på vei mot nye former for samfunnsledelse. What could politics also look like?

Utfordringene i dagens arbeidsliv blir stadig mer komplekse. Derfor trenger vi mer enn noen gang strategiske samtaler som er effektive, samtidig som det oppleves meningsfullt og gir energi for de som deltar. Mange av de offentlige samtalene holdes i dagens mediesamfunn av politikere. Disse samtalene føres ofte i en debattform der samtalene styres, motsetninger dyrkes, mens tilnærminger og nysgjerrighet overfor hverandres meninger ofte ikke blir tillagt mye sendetid. Så hvilke type samtaler er det politikere og andre offentlige personer inviteres og inviterer hverandre inn i? Hva skapes i disse samtalene og hva skapes ikke? Spørsmålene som Oddne Dahle Lægreid og James Alexander Arnfinsen spør om er derfor: Hvilke arenaer har vi egentlig for andre typer samtaler? Hvordan kan meningsfulle samtaler kanskje ta oss enda lengre enn den vanligste formen for politiske dialoger; debattformen? I løpet av samtalen stiller de mange store spørsmål, og kommer med en rekke hypoteser og belyser tema som kan være aktuelle for videre utforskning.

Sjekk ut den spennende samtalen her:

http://www.levevei.no/2013/01/episode-62-demokrati-2-0-pa-vei-mot-nye-former-for-samfunnsledelse/

 

 

 

 

http://www.levevei.no/2013/01/episode-62-demokrati-2-0-pa-vei-mot-nye-former-for-samfunnsledelse/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s