Strålende Strengthscope®-nyheter!

Vi vil gjerne dele en god Strenghtscope-nyhet med dere, og samtidig invitere inn til en ny mulighet til å bli sertifisert i bruk av dette styrkekartleggingsverktøyet.

Vi har gjennom flere år brukt Strengthscope® –  et anerkjent verktøy for å avdekke arbeidsrelaterte styrker – som en tilgang til å fremme arbeidsglede, vekst og utvikling i enkeltpersoner, team, og organisasjoner.

Den gode nyheten, og som vi er veldig stolte av å videreformidle,  er at Strengthscope® nettopp har blitt sertifisert og fått ‘godkjentstempel’ av The British Psychological Society. Strengthscope er det eneste styrkebaserte verktøy i verden som har fått denne sertifiseringen.

Med sertifiseringen bekrefter The British Psychological Society at Strengthscope®:

  • måler 24 arbeidsrelaterte styrker i en modell som er reliabel
  • predikerer gode jobbprestasjoner
  • måler hva som gir energi og som motiverer mennesker i jobben på måter som gjør at de oppdager områder der de kan nå ‘peak performance’ – det vil si særskilt gode prestasjoner, og høyt engasjement.

Vår erfaring med bruk av Strengthscope® er at dette verktøyet har vært  svært nyttig for å skape innsikt i egne og eventuelt kollegers styrker, og bruke disse styrkene for å både ha det bra og gjøre det bra i jobben.  Vi bruker Strengthscope® i vårt arbeid når vi identifiserer individ- og teamstyrker, og trener på styrkebasert arbeid og samarbeid i praksis. Oppfølging etter den innledende Strengthscope®-kartleggingen kan være enten individuelt, eller en kombinasjon av individuelle og teambaserte samtaler og trening.

Mer om Strengthscope kan du lese på deres nettsider.

VELKOMMEN TIL  AKKREDITERINGSKURS I STRENGTHSCOPE®

Vi i Lent er stolte av å kunne tilby Strengthscope® til styrkebasert utvikling, og ønsker at mange andre skal få glede av å kjenne til det og bruke det i jobben. Derfor inviterer vi nå til en ny runde med akkrediteringskurs i Strengthscope®.

Med en akkreditering bli du i stand til å…:

  • Forstå bakgrunnen og de psykometriske egenskaper for Strengthscope®.
  • Bruke Strengthscope® og det styrkebaserte perspektivet til å fremme vekst og utvikling i enkeltpersoner, grupper og organisasjoner.
  • Gi konstruktiv og anerkjennende tilbakemelding basert på Strengthscope®-profilen.
  • Oversette læringen fra kurset til et praktisk utbytte som er relevant i din organisasjon.

PRAKTISK OM AKKREDITERINGSKURSET

  • Dato: 12. og 13. juni,  09.00 – 16.00 begge dager
  • Sted: Lent, Hausmannsgate 16, Oslo
  • Pris: Kr 17.900,- inkludert lunsj begge dager
  • Påmelding innen 20. mai til herleik@lent.no

Har du spørsmål, ring gjerne Herleik Tosterud: +47 909 30863.

Les mer om programmet for dagene her. 

Stor hilsen fra gjengen i

Lent AS

 

 

Legg igjen en kommentar