Ny bok om hvordan får mest mulig ut av styrkene våre

Vet du hvilke styrker du og kollegene dine har? Alle har et sett med styrker som gjør at vi både kan ha det bra og gjøre det bra på jobben. Men hvordan kan du bedre forstå og bygge videre på styrkene dine, og hjelpe andre til å gjøre det samme?

Vi i Lent bruker et kartleggingsverktøy som heter Strengthscope® i vårt styrkebaserte arbeid. Nå har James Brook og Paul Brewerton i Strengthscope® gitt ut en lettlest og innsiktsfull bok om hvordan vi kan få mest mulig ut av styrkene våre, både individuelt og i teamet. Optimize Your Strengths bygger på det siste fra forskning- og praksisfeltet. Boka ligger på salgstoppen for ledelseslitteraturen på Amazon. Boka kan bestilles herfra 

Lyst til å lese mer om hvordan vi i Lent jobber med styrkebasert leder- og organisasjonsutvikling? Les mer her, eller kontakt oss på telefon eller e-postOptimize your strenghts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s