Lent lanserer Veiledningsprogrammet!

Når vi i Lent jobber med organisasjoner og mennesker, arbeider vi ut fra en styrkebasert tilnærming basert på positiv psykologi og Appreciative Inquiry. Fremfor å bruke mesteparten av tiden og ressursene på å kartlegge det som ikke virker, er vi mer nysgjerrige på hva som skjer når vi er på vårt beste. Å arbeide systematisk ut fra dette perspektivet bidrar til innovasjon, motivasjon og flyt. Målet vårt er å bidra til å utvikle organisasjoner og mennesker som i størst mulig grad får utløst sitt potensial.

Som hjelp i utviklingsarbeidet lanserer vi nå et nytt veiledningsprogram

Blant våre verktøy i Veiledningsprogrammet er Strengthscope®, – et ledende, online verktøy som hjelper oss å kartlegge og fremme bruk av våre arbeidsrelaterte styrker. Styrker er våre underliggende kvaliteter som gir oss energi i arbeidet, som bidrar til personlig utvikling, og som gir grunnlag for våre beste prestasjoner (Brewerton & Brook, 2006). Eksempler på styrker kan være resultatfokus, empati, kreativitet og effektivitet. Har du dette som styrker, betyr det at du presterer og har det som best når du får brukt disse styrkene i arbeidet ditt. Vi har alle et sett med flere styrker. Noen av våre styrker er vi både klar over og bruker riktig. Andre styrker er mer skjulte for oss, men er like fullt viktige.

Gjennom forskning og praksis viser det seg at organisasjoner som legger til rette for riktig bruk av individuelle styrker, også står sterkere sammen. Å arbeide ut fra styrkeperspektiv gir et solid grunnlag for å skape gode relasjoner, felles målforståelse og mer effektiv måloppnåelse på arbeidsplassen.

Vil du lese mer om Veiledningsprogrammet?

Besøk: http://www.lent.no/tjenester/styrkebasert-leder-og-organisasjonsutvikling/veiledningsprogrammet/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s