Ønsker du å bli bedre og tryggere i presentasjonssituasjoner?

Mange av oss kjenner det i magen med en gang; å stå foran en gruppe mennesker og fremføre noe kan være veldig spennende. Men enten du har lite erfaring eller du har presentert i en årrekke kan de fleste ha godt av nye tips, forskning på feltet og bevisstgjøring på hva en bør gjøre mer av og hva en kanskje bør endre.

Lent tilbyr kurs i presentasjonsteknikk og ønsker du å bli bedre og tryggere i rollen som formidler er dette kurset for deg. Praktisk utprøving sammen med et teoretisk innblikk gjør dette kurset svært nyttig og anvendelig for alle som holder presentasjoner, leder møter og jobber med formidling. Kurset i presentasjonsteknikk retter direkte fokus mot å profesjonalisere presentasjoner, og verktøy og teori som blir gjennomgått vil kunne iverksettes direkte i eget arbeid.

I dette kurset har vi fokus mot å fremme gode kurs- og presentasjonsteknikker, både i større og mindre grupper. Undervisningsmetoder som vi benytter gjennom kurset er; forelesning, gruppearbeid, plenumsdiskusjoner, uttesting av metoder, gjennomføring av egne presentasjoner, samt analyse av de individuelle presentasjonene.

Kurset blir lagt opp for å fremme mest mulig deltakelse. For å bli gode formidlere vil det være viktig å gjøre seg kjent med hvilke styrker og utviklingspotensiale en har, og gjennom analyse og tilbakemeldinger vil vi forsøke å gjøre hver enkelt deltaker bevisst på disse.

Kurset er velegnet både for deg som er vant til å stå foran en forsamling, og for deg som skal forberede din aller første presentasjon. Du vil uansett oppleve fremgang i din formidlingsevne og presentasjonsteknikk.

I tillegg pleier vi å gjennomgå disse emnene i kursene våre:

  • Planleggingsverktøy
  • Kommunikasjonsteori
  • Formidlingsstrategier
  • Presentasjonsmidler
  • Metoder for interaksjon
  • Nervøsitetsmestring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s