Styrkedrikken smakte godt

Vi i Lent oppdager stadig hvor fint det er å være sammen, få tid til gode samtaler, lære noe nytt og treffe nye folk. Vi ønsker derfor å legge til rette for dette fremover. I går, torsdag 27. november, arrangerte vi vår første Strykedrikk, og flere skal det bli. En fin gjeng dukket opp! Takk til alle dere som kom og deltok med deres erfaringer og nysgjerrighet.

Styrkedrikk er helt enkelt at vi i Lent en torsdag her og der åpner de flotte lokalene våre for besøk fra venner, samarbeidspartnere, kunder og andre nysgjerrige. Her blir det et kort faglig innlegg, litt felles samtale og deretter uformell prat og noe å drikke. Tema for kvelden vil variere, og vi ser for oss at vi veklser mellom selv å stå for den faglige delen og inviterer andre til dette.

I går tok Hogne oss gjennom hva prosessledelse er knyttet opp til hans erfaringer gjennom mange års arbeid for NRK. Neste gang setter vi opp et nytt tema. Du må gjerne ta kontakt dersom du har temaønsker eller har navn å foreslå.

Send en mail til anne@lent.no om du har tips eller ønsker – vi ser frem til å se dere på neste Styrkedrikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s