Blir du med på vår første Styrkedrikk?

Som mange av dere kjenner til er styrkebasert prosessledelse kjernen i Lents virksomhet. Vi får jevnlig henvendelser fra folk som både trenger og som er nysgjerrige på hva styrkebasert prosessledelse er. Vi inviterer derfor til Lents første Styrkedrikk torsdag 27. november kl 18 i Dronning Maudsgate 3. 

Stikk innom oss for en øl, en prat og litt faglig innhold rundt spørsmålet Hva er styrkebasert prosessledelse? Du vil bli kjent med noen av våre verktøy, se litt av hvordan vi jobber og diskutere hvilke muligheter det gir. Ta gjerne med deg en kollega eller venn som også er interessert i temaet. Send gjerne en mail til anne@lent.no eller meld deg på via facebook om du kommer, så kan vi handle inn øl etter antall nebb som dukker opp. Utover kvelden går vi kanskje videre ut av huset.

Lent slår et slag for styrkebasert prosessledelse

Stadig leser vi om hva som preger dagens samfunn. Vi hører om høy kompleksitet, endringsledelse, effektivisering, kunnskapsdeling, globalisering. Lista er lang, og man har tidligere møtt utfordringene med god prosjektledelse. Det handlet om å sette hårete mål og sterke visjoner, identifisere og angripe feil og mangler, sette milepæler og gode konkrete fremdriftsplaner.

Og vi kimser ikke av dette. Men vi retter fokuset videre på god prosessledelse. Ikke som en motvekt, men som et tillegg, en utvidelse, et skritt videre. En organisasjons verdi og livsgrunnlag avhenger av evnen til å mestre komplekse prosesser, omstille seg hurtig og anvende medarbeidernes ressurser for å oppnå konkrete mål. Prosessledelse legger til rette for at enkeltpersoner og team kan ha meningsfulle samtaler, generere nye ideer og inngå i relasjoner som kan realisere mål og virkeliggjøre visjoner og verdier sammen. Den styrkebaserte innfallsvinkelen vi har på prosessledelse styrker at man setter fokus på det livgivende. Vi vil ikke lenger dekke hull, identifisere mangler, fokusere på feilene. Vi vil identifiserer styrker og bruke dem aktivt for å utløse potensial. Gjennom styrkebasert prosessledelse vil vi skape resultater som overgår det man kan forvente. Det handler om å bli en organisasjon som begeistrer.

Vårens prosesslederstudiet

Vi slår et slag for prosessledelse, sier vi. Vårt viktigste bidrag på denne fronten handler omProsesslederstudiet vi tilbyr hvert semester. Dette er studiet for deg som ønsker å fordype deg i styrkebasert prosessledelse, bli kjent med kreative verktøy og få trening i bruken av dem. Tanken er at du skal kunne ta i bruk verktøy og metodikk allerede dagen derpå.

Prosesslederstudiet er for ledere, prosjektledere og interne utviklingsaktører som ønsker kompetanse i å tilrettelegge og lede gruppeprosesser. Deltakerne skal etter studiet kunne bruke prosessledelse som redskap for å drive endring, utvikling og innovasjon internt i organisasjonen.

Ta gjerne kontakt med Eivind for en uforpliktende prat om du har spørsmål om Prosesslederstudiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s