Har du lyst å jobbe med ungdom, innovasjon og jobbskaping i Tanga, Tanzania?

Lent AS har inngått partnerskapsavtale med Fredskorpset om å utveksle arbeidskraft med Tanga International Competence center (TICC) i Tanzania. Prosjektet er inne i sitt andre år. Vi søker nå etter en person som ønsker å bo og arbeide et år ved TICC. Du kan få arbeide et år med spennende oppgaver ved et helt unikt senter beliggende ved bredden til et Indiske hav i landet som huser Kilimanjaro. Noe for deg?

Om Lent AS

Lent er Norges største fagmiljø innen prosessledelse og styrkebasert utviklingsarbeid. Våre oppdragsgivere er statlige, kommunale, regionale etater og organisasjoner, i tillegg til privat sektor og ulike interesseorganisasjoner. Ingen organisasjoner eller prosesser er like. Derfor jobber vi alltid tett sammen med våre kunder i arbeidet med å designe prosessene vi skal lede. Gjennom anerkjennelse og utnyttelse av individers og hele organisasjonens styrker, skaper vi innovative resultater i kollektive prosesser. Vi arbeider med å bygge lærings-, og samhandlingskulturer mellom og i organisasjoner samt driver pedagogisk rådgivning for å skape bedre læring. Du kan lese mer om oss på www.lent.no.

Om TICC

TICC er et ledende kompetansesenter i Tanzania, med fokus på organisasjons- og lokalsamfunns utvikling. TICC er godt forankret i positiv psykologi og bruker styrkebasert tenkning (”Appreciative Inquiry”) og løsningsfokusert kommunikasjon (”Solution Focus communication”) i sitt arbeid. Det er 58 ansatte ved senteret. TICC jobber med alle FN’s 8 Tusenårsmål (MDG) i tett samarbeid med myndigheter både lokalt, regionalt og nasjonalt. Det er mange norske studenter på TICC gjennom hele året – de kommer fra totalt 9 norske høgskoler/universiteter. Studentene gjennomfører sitt feltarbeid – både Bachelor og Master – og får tilgang til alle våre praksisfelt og sosiale prosjekter.

Hvem er du?

Du er mellom 22 og 35 år. Du har et helhetlig menneske- og læringssyn, ser nytteverdien av å jobbe flerfaglig i et internasjonalt og kreativt miljø. Du har solid forståelse for betydningen av å sikre reell deltakelse og myndiggjøring. Du har, eller ønsker å få, kompetanse om styrkebasert arbeid.

I tillegg har du:

 • Lyst til å lære mer om andre land, kulturer og folk
 • Lyst til å arbeide og bli kjent med unge mennesker
 • Lyst til å lære swahili
 • Kanskje bodd eller studert i utlandet, eventuelt jobbet med internasjonale oppgaver i Norge?
 • Evne til å takle den afrikanske rytme og livsstil
 • En fleksibel innstilling, er kreativ og positiv til nye ideer og andre måter å gjøre ting på
 • Evne til å se potensial, muligheter og styrker hos andre mennesker
 • Lyst til å stå foran mennesker å undervise og lede prosesser
 • Gode kommunikasjons- og relasjonsferdigheter

Dine faglige kvalifikasjoner: 

Du har mastergrad innenfor relevante områder. Eventuelt Bachelor, men med solid og aktuell arbeidserfaring innen relevante fagområder.

Arbeidsområder:

 • Utvikling av TICC som styrkebasert og lærende organisasjon
 • TICC’s studentarbeid, i samarbeid med våre 9 norske samarbeidende universiteter og høgskoler
 • TICC’s samarbeid med Tanzanianske Universiteter og høgskoler
 • TICC’s sosiale prosjekter (skole, barnehage, mikrofinans, barnehjem)
 • TICC’s ulike læringsprosesser, materiell og kurs
 • TICC`s fokus på jobbskaping med særlig vekt på unges vei tilbake til arbeidsliv og skole

Hva tilbyr vi?

 • Lønn ihht. Fredskorpsets satser
 • Utreise og retur betalt
 • Språkopplæring
 • Deltagelse på Fredskorpsets forberedelsesseminar
 • En betalt hjemreise i løpet av oppholdet
 • Bosted i Tanga

Interessert?

Les mer om TICC på http://www.meetingpointtanga.net

Les mer om LENT på http://www.lent.no

Interesserte kan sende søknad til Therese Idsøe, epost: therese@lent.no – tlf 92 66 99 09 Søknadsfrist: 10. september 2014. Du som får stillingen må være forberedt på å delta på forberedelseskurs 16.02. 2015 til 27.02.2015 med avreise til Tanga i tidsrommet etter dette.

Merk: Stillingen vil være avhengig av støtte fra Fredskorpset, bortfaller denne vil også stillingen bortfalle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s