Hjelp, jeg skal presentere!

Uansett hvor ofte du gjør det og hvor trygg du føler deg så kan det være en utfordring å få kontakt med publikum. Vi har alle kjent på den følelsen. I dagens arbeidsliv blir det skulle presentere og gi kollegaer og kunder raskt innblikk i temaer og agenda en stadig viktigere egenskap. Og ikke alle av oss føler oss helt komfortable eller kapable til å holde på oppmerksomheten til våre deltakere på denne måten. Vi i Lent tror at dette handler om øving men også å vite noe om hvordan legge opp en presentasjon på en gjennomtenkt og pedagogisk måte. Og der tror vi at vi og våre kurs kan ha et viktig bidrag.

I våre kurs i presentasjonsteknikk har vi praktisk utprøving sammen med et teoretisk innblikk. Dette gjør kurset svært nyttig og anvendelig for alle som holder presentasjoner, leder møter og jobber med formidling. Kurset i presentasjonsteknikk retter direkte fokus mot å profesjonalisere presentasjoner, og verktøy og teori som blir gjennomgått vil kunne iverksettes direkte i eget arbeid. Lent tilbyr kurs tilpasset deg og din arbeidssituasjon.

I løpet av to dager får du en innføring i konkrete verktøy og nyttig teori, både for å planlegge og gjennomføre en presentasjon. Det vil bli gitt rom for at du selv får holde en presentasjon, hvor du får konkrete tilbakemeldinger gjennom videoanalyse og strukturert veiledning. Kurset i presentasjonsteknikk er velegnet både for deg som er vant til å stå foran en forsamling, og for deg som skal forberede din aller første presentasjon. Du vil uansett oppleve fremgang i din formidlingsevne og presentasjonsteknikk.

Dette er et kurs vi holder for bedrifter og organisasjoner internt, men vi tilbyr også åpne kurs i presentasjonsteknikk. Sjekk også ut kursholderkurset vårt.

Vi opplever alle oppturer og nedturer i arbeidslivet. Og når man står foran en forsamling kan man føle seg ekstra sårbar. Vi oppfordrer deg til å hente frem de gangene du har lykkes og aldri hvile på nederlagene. I alle våre kurs vil det styrkebaserte perspektivet være viktig, også når det gjelder presentasjonsteknikk. Men ønsker du og din bedrift å jobbe enda mer med det styrkebaserte, sjekk ut våre kurs og studier i AI.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s